Úvod » Novinky » Spací vak Delphin FORTIX


        

Spací vak Delphin FORTIX


5x
skladom

 

Číslo produktu: 5216
Cena bez DPH : 74,96 €
Cena s DPH (20 %):
89,95 €

Popis produktu

Delphin FORTIX je spací vak, ktorý vám zabezpečí maximálny tepelný komfort počas studených nocí na vašich rybárskych výpravách.

Vonkajšia vrstva je vyrobená z odolného materiálu v zeleno-čiernej farebnej kombinácii s efektným šikmým prešívaním. Vnútornú časť tvorí mikrofleece čiernej farby. Ten je na dotyk veľmi prijemný, čo vám zaručí skutočne pohodlný spánok za akýchkoľvek okolností. Medzi týmito dvoma tkaninami je vrstva z hrejivého mikrovlákna, starajúce sa o vysoký tepelný komfort aj v chladných obdobiach roka. Veľkou výhodou je zipsovateľné vrecko pod hlavou, určené na vloženie vankúša v prípade potreby.

Do spacieho vaku sa poľahky dostanete z oboch strán, pretože je opatrený zipsami na ľavej aj pravej strane. Rýchlemu štartu k nočnému záberu tak nebude nič brániť, nech sa rozhodnete mať lehátko s FORTIXOM na ktorejkoľvek strane bivaku. Zipsy sú z vonkajšej strany po celej dĺžke chránené lemami COLDSTOP, ktoré zabraňujú prieniku studeného vzduchu do vnútra. Z vnútornej strany sú navyše v oblasti zipsov našité krycie chlopne, čo zabezpečuje ešte lepšiu tepelnú izoláciu a podstatne minimalizuje únik nahromadeného tepla smerom von. Kvôli neočakávanému otváraniu sú zipsy opatrené plastovým klipom na každej strane, pomocou ktorého je možné ich poľahky zaistiť.

Na oboch koncoch spacieho vaku FORTIX sú zo spodnej strany našité prevleky, slúžiace k natiahnutiu na lehátko. Samozrejmosťou je fixačný popruh s masívnym klipom v strednej časti spacieho vaku. Vďaka prevlekom v kombinácií s popruhom nebude dochádzať k neželanému krúteniu na lehátku.

Delphin FORTIX je dodávaný v praktickom kompresnom obale so sťahovateľnými popruhmi, pre minimalizovanie transportných rozmerov.

Technické parametre:
Rozmery: 220x90cm
Prepravné rozmery: 45x35x35cm
Hmotnosť: 4kg

Komentáre

NÁZORY A OTÁZKY NÁVŠTEVNÍKOV

Nebol zatiaľ pridaný žiadny názor. Pridajte svoj názor alebo dotaz ako prvý.

MzczMjc2N