Úvod » NAVIJAKY » Navijak SHIMANO Sienna 4000 FE


        

Navijak SHIMANO Sienna 4000 FE


0x
skladom

 

Číslo produktu: 2287
Cena bez DPH : 24,83 €
Cena s DPH (20 %):
29,80 €

Popis produktu

Sienna FE je všestranný prívlačový navijak s prednou brzdou koncepcie P4, z ktorého vyžaruje kvalita a úžasný vzhľad. Hoci má nízku cenu patrí medzi veľmi spoľahlivé navijaky. 

Model veľkosti 1000 je perfektný pre chytanie ostriežov a pstuhov pomocou malých umelých nástrah. Určite nájde svoje uplatnenie aj pri vertikálnom love zubáčov.

Konstrukčne vychádza z kompaktného prevedenia tela M-compact body z materiálu XGT-7.

Tento malý a ľahký navijak je vybavený hliníkovou cievkou AR-C a oscilačným systémom Varispeed II, ktorý zabezpečuje perfekné ukladanie vlasca a to aj tých najtenších priemerov.

Jednoduchá ale spoľahlivá konštrukcia, kvalitné nerezové, zapúzdrené guličkové ložisko SSS a valčekové ložisko napomáhajú k hladkému chodu navijaku.

Multi disková predná brzda umožňuje spoľahlivé a hladké zdolávanie ryby.

Sienna FE je ideálnym navijakom pre začínajúcich, alebo rekreačných rybárov.

Shimano P4 - Sila, presnosť, výkon a potešenie. Vysokú kvalitu tak kombinuje s prijateľnou cenou.

M-compact - silné kompaktné telo navijaku so zadnou ochranou proti rázom

XGT-7 - moderný kompozitový materiál, ktorý zabezpečuje, že telo navijaku je pevné a ľahké. Redukuje riziko tvarových deformácií pri silnom zaťažení.

Varispeed II Oscillation - nový systém ukladania vlasca na cievku, ktorý znižuje množstvo navinutých vrstiev na cievku pre ďaleké hody. Tento revolučný systém Shimano Varispeed II tvoria dva špeciálne navrhnuté prevody. Jeden je oválneho tvaru, druhý má nápadný štvorcový tvar. Výsledkom je dokonalé paralelné uloženie vlasca a zlepšená presnosť náhodu.

AR-C Spool - Nová konštrukcia cievky s okrajom v tvare "V" umožňuje odmotávanie vlasca z navijaku v menších slučkách, prejavom čoho sú dlhšie a presnejšie hody. Cievka AR-C minimalizuje nebezpečie zamotania vlasca.

Power Roller – Špeciálne prevedenie Shimano Power Roller výrazne znižuje riziko zapletenia vlasca pri navíjaní a je veľkou výhodou pri použití ako tenkého vlasca, tak aj hrubšej splietanej šnúry.

Biogrid - Špeciálne upravené madlo kľučky pre ľahší a pohodlnejší úchop.

Výrobca Shimano
Prevodový pomer 5,2 : 1
Náhradná cievka nie
Počet ložísk 2
Brzda predné

Komentáre

NÁZORY A OTÁZKY NÁVŠTEVNÍKOV

Nebol zatiaľ pridaný žiadny názor. Pridajte svoj názor alebo dotaz ako prvý.

Nzk3NT