Úvod » BIVAKY,CAMPING » Nash Bivak Titan Hide XL


        

Nash Bivak Titan Hide XL


0x
skladom

 

Číslo produktu: 5052
Cena bez DPH : 241,66 €
Cena s DPH (20 %):
289,99 €

Popis produktu

Bivak Nash Titan Hide XL poskytne bezpečné prístrešie aj tým najnáročnejším rybárom. Vychádza zo svojho predchodcu Nash Titan Hide a ponúka rad vychytávok navyše. Preverená konštrukcia z tuhého rámu je doplnená o lepšie krytie, väčší úžitkový priestor, praktické miesto nad hlavou aj zadné vetracie otvory. Inovatívna vnútorná sieťovaná strecha zabraňuje kvapkaniu vyzrážanej vody priamo na ležadlo. Pri balení môže zostať pripnutá, rovnako tak ju možno odopnúť, a to aj vtedy, keď je v noci veľké teplo. Bivak Nash Titan Hide XL vyniká svojím veľkým vnútorným priestorom, ktorý pojme ležadlo Wide aj Emperor Sleep System bez toho, aby sa dotýkalo stien, a ešte vám zostane dostatok miesta pre odloženie všetkých potrebných vecí. Bivak Nash Titan Hide XL ponúka stabilitu i ľahkosť pre všetkých rybárov, ktorí trávia dlhší čas pri vode.

Bivak , vodný stĺpec tropika 5000 mm, rozmery 210×280×152 cm, hmotnosť 6.2kg

  • Praktický bivak pre jednu osobu
  • Stabilná a pevná 5-rebrová konštrukcia
  • Odolný a silný stredový oblúk
  • Vnútorná sieťovaná strecha eliminuje kvapkanie vyzrážanej vody
  • Nash Titan Hide XL s veľkým vnútorným priestorom
  • Vyrobený z nylonu 420D s vodným stĺpcom 5 000 mm
  • Plochá zadná strana pre maximálne využitie priestoru
  • Uchytenie prútov pomocou pásikov na suchý zips
  • Kotviace kolíky a prepravná taška súčasťou balenia
  • Farebné vyhotovenie: zelené
  • Bivak Nash Titan Hide XL je vyrobený zo zosilneného nylonu 420D s vodným stĺpcom 5 000 mm. Ponúka dokonalú ochranu pri nepriaznivom počasí aj veľmi rýchlo postaviteľnú 5.rebrovú konštrukciu. Tú dopĺňa odolný a silný stredový oblúk, ktorý sa postará o dokonalú stabilitu. Plochá zadná strana umožňuje maximálne využitie priestoru a optimálne vetranie zaistia zadné vetracie otvory. Pomocou dvoch pásikov na suchý zips ľahko uchytíte a ukryjete svoje rybárske prúty. Bivak je dodávaný s kotviacimi kolíkmi aj transportnou taškou. Nash Titan Hide XL je jednoducho prístrešok číslo jedna, ktorý vás nesklame na žiadnej rybárskej výprave.

Komentáre

NÁZORY A OTÁZKY NÁVŠTEVNÍKOV

Podmienky ochrany osobných údajov
Zákonným dôvodom spracovanie Vašich osobných údajov je Váš súhlas dávaný týmto správcovi v zmysle čl. 6 ods. 1 písm. a) Nariadenie Európskeho parlamentu a Rady 2016/679 o ochrane fyzických osôb pri spracovaní osobných údajov a o voľnom pohybe týchto údajov a o zrušení smernice 95/46/ES. Účelom spracovania Vašich osobných údajov je zasielanie daňových dokladov za prenájom systému, obchodných oznámení a činenia iných marketingových aktivít správcom voči Vašej osobe.

 

Opíšte text z obrázku: *
captcha Nový obrázok

Upozornenie. Správca webu si vyhradzuje právo zmazať vulgárne alebo také príspevky, ktoré by poškodzovali záujmy správcu webu.

MGQ0ZT