Úvod » Novinky » Lehátko Delphin EightLUX 8 C2G


        

Lehátko Delphin EightLUX 8 C2G


0x
skladom

 

Číslo produktu: 4629
běžná cena 169,95 €
Cena bez DPH : 133,33 €
Cena s DPH (20 %):
160,00 €

Popis produktu

Maximálne pohodlné, osemnohé lehátko, vďaka ktorému sa stane pobyt pri vode vždy dokonalým a zaslúženým oddychom.

Základ lehátka tvorí veľmi stabilná konštrukcia, ktorá sa okrem vysokej pevnosti vyznačuje nízkou hmotnosťou a odolnosťou voči mechanickému poškodeniu a vonkajším vplyvom. Na konštrukcii je osadený hrubo polstrovaný matrac s efektným prešívaním, ktoré dodáva tomuto lehátku punc originality. Matrac je na povrchu potiahnutý fleecom, čím je veľmi príjemný na dotyk a výborne zahreje počas chladných dní. Okrem toho je matrac po obvode opatrený odolnou 600D látkou v jedinečnom C2G dizajne. Pre maximálne pohodlie je vo vrchnej, hlavovej časti extra polstrovaný fleecový panel tmavo-zelenej farby. V stredovej časti je matrac zo spodu dodatočne vystužený a je možné nastavovať jeho tuhosť pomocou pevného gumového povrazu.

Všetkých 8 nôh je vybavených robustnými, flexibilnými pätkami, čo im umožňuje prispôsobiť sa nerovnostiam terénu. Pár nôh pod hlavou je navyše opatrený zaisťovacím mechanizmom, čo uľahčuje rozloženie lehátka a zároveň zabraňuje neželanému sklápaniu, či posunu.

Lehátko je vybavené taktiež dvoma popruhmi s masívnymi klipmi na bokoch, ktoré zabraňujú samovoľnému roztváraniu a uľahčujú tak jeho transport v zloženom stave. Ako bonus dostanete v základe praktické závesné vrecko, poskytujúce možnosť uloženia mobilného telefónu, príposluchu, či ďalšieho drobného príslušenstva.

Všetky tieto devízy, spolu s komfortným matracom a jedinečným dizajnom radia EightLUX 8 medzi TOP produkty v kategórií rybárskych lehátok.

Technické parametre:

Rozmery matracu: 205x80cm
Výška postele: 30-40cm
Fixovateľný kĺb: nie
Vystuženie stredovej časti: áno
Hmotnosť: 10,5kg 
Prepravné rozmery:80x80x30cm

Komentáre

NÁZORY A OTÁZKY NÁVŠTEVNÍKOV

Nebol zatiaľ pridaný žiadny názor. Pridajte svoj názor alebo dotaz ako prvý.

YTdhZmN