Úvod » BÓJKY a POMÔCKY NA KŔMENIE » Kŕmna Raketa WOLF X-Spod Competition Červená


        

Kŕmna Raketa WOLF X-Spod Competition Červená


0x
skladom

 

Číslo produktu: 1966
Cena bez DPH : 15,75 €
Cena s DPH (20 %):
18,90 €

Popis produktu

Jedná sa o strednú verziu rady X-Spod, ktorá je ideálna na stredné vzdialenosti a v plne naloženom stave váži menej ako väčšia verzia Performance.

WOLF X-Spod Competition Red vel. Medium – Jedná sa o stredne verziám radu X-Spod, ktorá je ideálna na stredné vzdialenost a v plnom naloženom stave váži menej ako väčšia verzia Performance.
Keď už si raz raketu zaklipujete, môžete kŕmiť voľné návnady veľmi presne do jedného miesta. Raketu môžete plniť dvoma rôznymi spôsobmi. Rozdeliť ju napoly a kŕmenie s ňou naberať rovnako ako lyžicou a následne ju zavrieť.
Alebo otvoriť len jeden diel a naplniť tak raketu úplne doplna. S raketou budete schopní kŕmiť bez problémov na vzdialenosť nad 120 metrov, pričom do nej môžete plniť všetko kŕmenie od partiklu, boilies, vnadiacich zmesí cez pelety až po tekutej zložky ako dipy a boostery.
Všetko Vaša kŕmenie bude doručený presne a bezpečne vďaka použitiu 16 magnetov, ktoré držia celú raketu pohromade počas letu. Môžete dokonca raketu nahadzovať zo zeme, čo s konkurenčnými produktmi nie je možné.
 
Teraz môžete kŕmiť štýlovo a so skvelou vizuálnou kontrolou aj na veľkú na vzdialenosť. Dokonalá pomôcka na kŕmenie s vylepšenou presnosťou a pohodlím.

Komentáre

NÁZORY A OTÁZKY NÁVŠTEVNÍKOV

Nebol zatiaľ pridaný žiadny názor. Pridajte svoj názor alebo dotaz ako prvý.

MjQ3Z