Úvod » Novinky » Kamasaki - detský set na ryby 2,10m


        

Kamasaki - detský set na ryby 2,10m


0x
skladom

 

Číslo produktu: 5579
Cena bez DPH : 13,25 €
Cena s DPH (20 %):
15,90 €

Popis produktu

Séria Junior, odolný a odolný teleskopický rybársky prút, ktorý odoláva drsným podmienkam vďaka modernej kompozitnej technológii použitej pri výrobe. Jeho veľkosť dodávky je mimoriadne priaznivá, pohybuje sa od 44 do 57 cm v závislosti od veľkosti, takže ponúka aj super alternatívu na cestovanie.

Junior, kvôli svojmu názvu, odporúčame prúty aj začínajúcim rybárom, vďaka svojej univerzálnej použiteľnosti je to perfektná príležitosť zažiť základy rybolovu, či už ide o rybolov pri dne alebo pri plávaní.

Druhá uvedená technika obsahuje v našej sade aj pripravené vreckové vrecko, pomocou ktorého sa naučíte perfektne hádzať, všímať si plávajúce sústa a tiež ju ochutnať pri zážitku z chytania rýb. Tieto vreckové špendlíky je potrebné len naviazať po priviazaní na sieťovú šnúru, nič iné s nimi nemá spoločné, sú vopred vážené.

Sada samozrejme prichádza aj s navijakom, v skutočnosti vo farbe spárovanej s tyčinkami, úplne vyplnenou šnúrkou, ktoré boli umiestnené v prenosnom kufríku dodávanom so súpravami.

Praktické malé nastavenie, ľahké na prepravu, je možné ho použiť kdekoľvek, dokonca aj počas dovolenky.

Bez ohľadu na skúsenosti je to odporúčaná séria, ktorá má dobrý pomer ceny a kvality a je tiež perfektnou variantou pre deti, pretože vďaka svojmu materiálu toleruje možné zranenia spôsobené začiatočníkmi.

Komentáre

NÁZORY A OTÁZKY NÁVŠTEVNÍKOV

Nebol zatiaľ pridaný žiadny názor. Pridajte svoj názor alebo dotaz ako prvý.

ZmRhN