Úvod » KRMÍTKA,OLOVÁ » Haldorádó Dart Metal krmítko XL


        

Haldorádó Dart Metal krmítko XL

novinka


0x
skladom

 

Číslo produktu: 6908
Váha
Cena bez DPH : 4,33 €
Cena s DPH (20 %):
5,20 €

Popis produktu

Dart Metal je prepracovanou, vylepšenou verziou mimoriadne populárneho, plastového krmítka Dart.

Materiálom nového method feederového krmítka Dart Metal je KOV, ktorý bol zliaty do jedného kompaktného celku. Super trvácne krmítko, s ktorým sa nadrú aj notorickí ničitelia výstroja, ak budú chcieť aj toto skántriť. Netvrdíme, že je nezničiteľné, ale jedno je isté, človek si bude musieť poriadne vysúkať rukávi, aby tomuto krmítku nejako ublížil. Môžeš naňho stúpnuť, prejsť po ňom autom, šmariť o zem, krmítko všetko vydrží.

Od prvogeneračného, umelohmotného krmítka Dart sa odlišuje ešte v ďalších dvoch parametroch:

  • Na spodku krmítka nájdeš 6 drobných uchytávacích pazúrikov, ktoré aj ľahšie krmítko perfektne zastabilizujú, vďaka čomu sa bude po tvrdom dne menej kĺzať.
  • Hlavná záťaž na spodnej časti je na každom krmítku asymetrická, ťažisko smeruje k prednej časti, vďaka čomu je letová trajektória oveľa stabilnejšia!

V každom balení nájdeš jedno kovové krmítko a jedno plastové vodiace ramienko Ak posielaš krmítko do vody do relatívne krátkej vzdialenosti, pripájať ramienko je v podstate zbytočné, ale ak hádžeš cez 60 metrov, celkom určite ho tam nezabudni prikvačiť. Pri veľkých vzdialenostiach sa vďaka stabilizujúcemu elementu drasticky zlepšuje trajektória letu, presnosť a v neposlednom rade aj samotná vzdialenosť. Pomocou vodiaceho ramienka letí ako šíp!!!

Veľkosť L používaj na jemné, presné rybačky v stredných vzdialenostiach, teda asi 60-80 metrov, kým veľkosť XL Ti umožní jednoducho dosiahnuť aj vzdialenosti nad 80 metrov. Ako ďaleko? Tomu kladie medze iba modrá obloha. Ako ďaleko nakoniec montáž doletí, závisí do veľkej miery od ďalšieho použitého výstroja, ale aj od Tvojej nahadzovacej techniky. Dobre premyslený dizajn a precízne prevedenie krmítiek zaistí, že aj pri mimoriadne energických náhodoch v nich zostane krmivo tak, ako si ho tam sám dal. Predné a zadné „zábradlia“, v resp. bočný lem sa postarajú, aby krmivo nikam neušlo. Bezpečne sem môžeš umiestniť aj veľké nástrahy, háčik sa tu takisto nemá príliš do čoho zachytiť. Krmítka sú optimalizované pre gumené plnítka od krmítiek Long Cast.

Jedná sa o kovové krmítko zložené s dvoch častí:

  • Plastové vodiace ramienko, ktoré je určené na zlepšenie trajektórie letu pri ďalekom nahadzovaní
  • kovové krmítko s uchytávacími pazúrikmi, ktoré ho na dne lepšie stabilizujú

Veľkosti:

  • XL 50 gramov
  • XL 60 gramov
  • XL 70 gramov

Komentáre

NÁZORY A OTÁZKY NÁVŠTEVNÍKOV

Nebol zatiaľ pridaný žiadny názor. Pridajte svoj názor alebo dotaz ako prvý.

ZmRhMWE0Y