Úvod » BIVAKY,CAMPING » GIANTS FISHING Umbrella Brolly Exclusive 60 MKII


        

GIANTS FISHING Umbrella Brolly Exclusive 60 MKII


0x
skladom

 

Číslo produktu: 1992
Cena bez DPH : 129,17 €
Cena s DPH (20 %):
155,00 €

Popis produktu

Nové prepracované brolly od Giants Fishing, ktoré bolo vyvíjané pre dosiahnutie maximálnej funkčnosti a komfortu. Oproti nášmu pôvodnému modelu, ktorý bol obľúbený viac ako sedem rokov, sme pridali pár drobných vylepšení.

Vylepšenie pre model 2019

Dve zadné veľké ventilačné okná a dve predné pásky na suché zipsy, ktoré sú určené k držaniu prútov a majú gumové úchyty. Poslednou drobnou a praktickou úpravou je označenie odnímateľnej podlahy gumovým logom vstupu, ktoré uľahčí ľahké a rýchle osadenie podlahy v prístrešku.

Kompletne uzatvárateľné brolíčko, ktoré sa ľahko a rýchle zostavuje. V prednej časti prístrešok mierne prečnieva cez predný panel, čo nám zaručuje lepšiu ochranu proti dažďu aj pri otvorených dverách. Dáždniková konštrukcia je veľmi stabilná a vďaka podperným hladkým tyčiam si zachováva vysokú stabilitu aj pri nepriaznivom počasí. Na tento dáždnikový prístrešok, bol použitý vodeodolný materiál tej najvyššej kvality 5 000mm zrážok, ktorý je 100% nepromokavý. Páskou podlepené švy a ukotvenie na zavŕtavacie kolíky v 8 bodoch, ktoré sú v cene prístrešku. V cene prístrešku sú 4 podporné teleskopické tyče, 2 dlhšie 90-150cm a kratšie 60-100cm, ktoré majú zavŕtavaciu špičku. Predná vchodová časť vrátane dvoch bočných okien sú odvetrávané a dajú sa ľahko uzavrieť. Tento brolly prístrešok je dodávaný s PU odnímateľnou podlahou, ktorá sa uchytí na suché zipsy. Súčasťou prístrešku je 16ks zavŕtavacích kolíkov a prepravná taška.

Parametre

Dĺžka 250 cm
Šírka 260 cm
Výška 125 cm
Vodný stĺpec 5000 mm
Hmotnosť 10,6 kg
Transportné rozmery 177x12x15 cm

Komentáre

NÁZORY A OTÁZKY NÁVŠTEVNÍKOV

Nebol zatiaľ pridaný žiadny názor. Pridajte svoj názor alebo dotaz ako prvý.

Yjc3Zjdl