Úvod » NAVIJAKY » Navijak Shimano Ultegra 14000 XSE


        

Navijak Shimano Ultegra 14000 XSE

novinka


0x
skladom

 

Číslo produktu: 5314
běžná cena 209,95 €
Cena bez DPH : 132,92 €
Cena s DPH (20 %):
159,50 €

Popis produktu

Dlhoočakávaná novinka, ktorá ohromí každého kaprára! Značka Shimano predstavuje najdokonalejší navijak na lov kaprov v tejto cenovej kategórii Ultegra 14000 XSE.

Absolútne precízne ukladanie vlasca technológiou Super Slow 5 Oscillation, ktorú má Shimano patentované, zaručuje takmer dokonalé ukladanie vlasca pri navíjaní, čo následne výrazným spôsobom ovplyvňuje a vylepšuje jednak presnosť náhodou a jednak predlžuje náhody. Takto máte vždy istotu presných hodov aj počas náročných kaprárskych pretekov či inom aktínom love.

Oscilácii následne pri zdolávaní úlovku pomáha aj patentovaná technológia Infinity Drive technology, ktorá až o 30% zvyšuje navíjací výkon pri záťaži, čo vám umožní rýchlejšie a bezpečnejšie zdolanie ryby. Absolútne pevné odolné a stále veľmi ľahké telo z materiálu Ci4 bolo doteraz doménou len ďaleko drahších modelov, no nová Ultegra XTE už disponuje aj týmto bonusom. Vysokú kvalitu a spracovanie potvrdzuje aj použitie prevodovky HAGANE, ktorá spolu s ostatnými komponentami vytvára extra tichý a hladký chod s naozaj extra dlhou životnosťou navijaka.

Mimoriadne chválime silu brzdy, ktorá dosahuje až 20kg a jej veľmi plynulú pomalú reguláciu. V balení nájdete aj vymedzovacie podložky na redukciu vlasca na cievke a taktiež plnohodnotnú náhradnú cievku.

Komentáre

NÁZORY A OTÁZKY NÁVŠTEVNÍKOV

Nebol zatiaľ pridaný žiadny názor. Pridajte svoj názor alebo dotaz ako prvý.

OWFlMzcx