Úvod » NAVIJAKY » ARNO NAVIJAK WHITE METAL


        

ARNO NAVIJAK WHITE METAL


0x
skladom

 

Číslo produktu: 5225
Vybrať variantu
Cena bez DPH : 10,53 €
Cena s DPH (20 %):
12,63 €

Popis produktu

Arno White Metal navijak

Pre všetky produkty značky Arno platí, že disponujú priaznivým pomerom cena-kvalita. Tento variant poskytuje vhodnú alternatívu aj pre začiatočníkov.

White Metal je navijak bielej farby vyrobený zo zliatiny kovu a grafitu, ktorý je teraz dostupný v rozmeroch  5000 a 6000.

Kľučku možno zatiahnuť stlačením jedného tlačidla, možno ju veľmi rýchlo otvoriť.

Hliníková cievka je naplnená priehľadnou monofilovou šnúrou odolnou voči pretrhnutiu, preto nemusíme mrhať čas výberom šnúry a jej navíjaním.  

Univerzálne použiteľné produkty s adekvátnou prednou brzdou sú dokonalé snáď k akejkoľvek metóde lovu zo dna a iným metódam. 

Nezávisle od skúseností odporúčaný navijak je dobrou voľbou aj pre tých rybárov, ktorí sa len oboznamujú s rybolovom, alebo hľadajú navijak s priaznivou cenou. Vďaka prednej brzde je navijak univerzálne použiteľný.
 

Na navijakoch sa čoraz častejšie stretávame s kovovou cievkou. Odľahčená cievka klasického tvaru je odolná voči vonkajším fyzikálnym vplyvom a korózii.
Na navijak sa dostala kvalitná prvá brzda odolná voči opotrebovaniu. Jej veľkou výhodou je, že s jej používaním môžeme predísť strate úlovku z dôvodu jej náhleho výpadu. Brzdu navijaka je dobré nastaviť ešte pred začiatkom lovu tak, aby bola v harmónii s ostatnými prvkami montáže. S na cievke navijaka sa nachádzajúcou regulačnou skrutkou vieme priebeh zdolávania pohodlne kontrolovať.

Komentáre

NÁZORY A OTÁZKY NÁVŠTEVNÍKOV

Nebol zatiaľ pridaný žiadny názor. Pridajte svoj názor alebo dotaz ako prvý.

MmNjZ